Espresso bar

Blanche Dael

Blanche Dael omschrijft hun koffie graag als: 'De subtiele smaak van het beste’. Terecht, want de kwaliteit en smaak van hun koffie- en theeassortiment is ongeëvenaard. En we worden erg blij van hun eerlijke manier van zakendoen: eerlijke productsmaken zonder toevoegingen, eerlijke prijzen, zorg voor het milieu en een warm hart voor de regio.
 

chinese green tea

Groen goud

Favoriete groene thee in China. Een zachte en fijne groene thee. Hints van kruiden. Intense geuren en aroma's. De Chinese groene thee heeft een zachte, zoetige en vegetale smaak (de thee lijkt een beetje op zeewier). De kleur is groen goud.
Details
 
 

Dael’s delight

Fruitig en zoet

Een heerlijke melange van witte en groene theeblaadjes, op smaak gebracht met vruchten en kruiden. De smaak blijft boeien met het frisse fruit en zoete karakter.
Details

Dael’s droum

Subtiele huisthee

Deze thee is de huisthee van Blanche Dael. Een echte theespecialiteit met een subtiele fruitige, frisse en zoete smaak op basis van een fijne zwarte thee met vruchten en bloemen.

Details
 
 

Rooibos

Mild en zoet

Deze thee wordt gemaakt van de mineraalrijke naaldachtige blaadjes van de Rode bos-plant uit Zuid Afrika. Door oxidatie krijgen de blaadjes hun karakteristieke rode kleur.
Details

the blanc cassis

Feestelijke champagne thee

The blanc cassis, ook wel de champagne cassis thee genoemd is een feestelijk thee en onze echte specialiteit. Het is een melange van witte en groene thee, met frisse tonen van citroen en fruitige tonen van bloesem en bes.
Details
 
 

Earl grey

Traditioneel Engels

Wist je dat de de tradionele Engelse thee Earl Grey genoemd is naar de beroemde graaf Charles Grey? Het is een zwarte Ceylonthee gearomatiseerd met de olie uit de schil van de bergamotvrucht.
Details

Fresh mint tea

Vers en fris

Strikt genomen is muntthee geen echte thee omdat het geen theïne bevat. Toch wordt het in de volksmond wel zo bestempeld.
Details
 
 

fresh lemon balm

Geneeskrachtig en ontspannend

Citroenmelisse is een kruid dat veel gebruikt wordt in de kruidengeneeskunde omdat het bij uitstek geschikt is voor het behandelen van alledaagse stressklachten.
Details