Espresso bar

Blanche Dael

Blanche Dael omschrijft hun koffie graag als: 'De subtiele smaak van het beste’. Terecht, want de kwaliteit en smaak van hun koffie- en theeassortiment is ongeëvenaard. En we worden erg blij van hun eerlijke manier van zakendoen: eerlijke productsmaken zonder toevoegingen, eerlijke prijzen, zorg voor het milieu en een warm hart voor de regio.
 

Chocolava cake

Bitterzoet en romig

Een smeuïge, zachte cake met een vloeibare kern gemaakt van bittere chocolade, boekweitmeel, eieren, honing, roomboter. Deze cheater smaakt heerlijk bij de koffie, maar kan ook goed als dessert na je maaltijd gegeten worden.
Details
 
 

organic apple pie

Zacht, zoet en een tikje zuur

Zacht deeg, met een zoete, licht zure vulling van appel, kaneel, gember, honing en vanille. Deze taart is gemaakt met o.a. havermout en kokosolie. Ook deze cheater is geen vulling, maar levert voeding voor ons lichaam.
Details

Coco Apricot Carre

Ambachtelijke perfectie

Deze ambachtelijk bereide cheater heeft een zoete, nootachtige smaak. De abrikozen voegen precies de juiste verfrissing eraan toe. Heerlijk!
Details
 
 

Pecan Date Coconut

Vol noten en dadels

Een lichte bodem met daarop een zoete sticky vulling. Omdat deze cheater is gemaakt met eiwitrijke amandelen en pecannoten draagt hij zijn steentje bij aan de dagelijkse behoefte aan proteïne.
Details