Juices, Smoothies & Shakes

Boost your system

Organic slow juices en smoothies. Of je nu voor een Pumpkin Iron, The Blues Berries, Skinny Bitch of een Goodshit gaat, het zijn allemaal explosies van micronutriënten. Gemiddeld 300 gram biologische groenten en fruit per glas. Goed voor je immuunsysteem en vooral heel erg lekker.
 

Berry the ginger

Verhoogt de weerstand

Een van onze meest gezonde smoothies boordevol vitaminen en vezels die de weerstand verhogen. Met frambozen, bramen, honing, gember, appelsap en jus d’ orange.
Details
 
 

Peach -N- Pepa

Smoothie tegen stress

Vol vezels en ingrediënten die stress verlagen en zorgen voor een goede nachtrust. Met perzik, mango, honing, cayenne peper, amandelmelk, jus d’ orange en vanille extract.
Details

The blues berries

houden je jong

Zoet met een zuurtje en supergezond. Met blauwe bessen die de aftakeling van het zenuwstelsel tegengaan, ananas, honing, vanille extract en jus d’ orange.
Details
 
 

Skinny Bitch

Vezelrijk en caloriearm

De perfecte combinatie van water, vitaminen en vezels en een vechter tegen kanker. Met komkommer, grapefruit, appelsap en granaatappelsap.
Details

Smooth operator

Vol gezonde vetten

Wist je dat onverzadigde vetten uit bijvoorbeeld avocado juist goed zijn voor je cholesterol? Met avocado, frambozen, honing, jus d’ orange en gember.
Details