Juices, Smoothies & Shakes

Boost your system

Organic slow juices en smoothies. Of je nu voor een Pumpkin Iron, The Blues Berries, Skinny Bitch of een Goodshit gaat, het zijn allemaal explosies van micronutriënten. Gemiddeld 300 gram biologische groenten en fruit per glas. Goed voor je immuunsysteem en vooral heel erg lekker.
 

Berried in the Van

Lekkere workout gehad en/of behoefte aan een lading Proteïnes? Probeer eens onze Berried in the Van! Fris, fruitig met een zoete vleug van vanille. Een lekkere lading van aardbei, bramen en framboos maakt dit een veelzijdig smakende shake die knalt van de antioxidanten.

Antioxidanten beschermen weefsels en het DNA in cellen tegen vrije radicalen. Vrije radicalen zijn agressieve stoffen die in sommige gevallen schade kunnen veroorzaken aan cellen en weefsels.
Details
 
 

Tropical Thunder

Een uitgebalanceerde combinatie van kokosmelk en spinazie. Met de toevoeging van ananas en mango maakt dit een tropisch smakende krachtpatser! Een mooie verhouding tussen calcium, magnesium en een lekker frisse fruitsmaak. Kortom: Een tropische inslag!
Details

The Quarterback

Wie is er niet groot mee geworden? Deze shake zal je smaakpapillen laten trillen met een gecontroleerde smaakexplosie van banaan, cacao en pindakaas. Een lekkere combinatie die stoffen bevat om je lichaamseigen verdedigingssysteem een boost geven om toxische stoffen af te kunnen weren.
Details